HÉVÍZI FFESTETICS GYÖRGY MŰVELŐDÉSI KÖZPONT - JEGYVÁSÁRLÁSI TÁJÉKOZTATÓ

Az hévízi Festetics György Művelődési Központ programjaira – a www.hevizgaleria.hu honlapon keresztül – a fontanamozi.ticketpoint.hu oldalon kezelési költség nélkül vásárolhatók jegyek.

Programválasztás

Az intézmény valamennyi aktuális programja megtalálható a www.hevizgaleria.hu oldalon, továbbá bármely konkrét program kereshető az oldal keresőjében, illetve a kiemelt programok elérhetők közvetlenül a főoldalról is. A program címére kattintva megjelenik a program leírása, valamint a cím mellett/alatt megjelenik a Jegyvásárlás gomb, melyre kattintva az oldal a jegyértékesítő felületre navigálja a látogatót.

Programnaptár

Minden aktuális programunk elérhető a www.hevizgaleria.hu oldalon a Programok menüpont alatt, a nyitóoldal ajánlójából vagy a nyitóoldalon megjelölt műfajok szerinti ajánló címére kattintva. Az egyes programokra kattintva az előadás ismertető oldalára érkezik. Amennyiben fizetős a rendezvény, a Jegyvásárlás gombra kattintva megkezdheti a vásárlást.

Hely kiválasztása

A helyek kiválasztása az adott program Jegyvásárlás gombjára való kattintás után történik. Amennyiben egy programra minden jegy elkelt, úgy a programra nem tud jegyet vásárolni. A Jegyvásárlás gomb helyén „Az előadásra minden jegy elkelt.” tájékoztató felirat szerepel. Amennyiben az előadás oldalán nem szerepel Jegyvásárlás gomb, az adott előadásra még nem kezdődött meg a jegyek online értékesítése, vagy a rendezvény ingyenesen látogatható. Ebben az esetben ajánlott érdeklődni jegypénztárunkban (Hévíz, Rákóczi utca 9., tel.: 06 83/343-351, Nyitva tartás: H–V 14-21) vagy a program@hevizgaleria.hu e-mail címen. Az adott programhoz tartozó Jegyvásárlás gombra kattintva megjelenik a vásárlási felület. Válassza ki a teremrajzon a lefoglani/megvásárolni kívánt helyeket. A kiválasztott helyek színe kékre változik. A fehér mező(k) a szabad, a piros mező(k) a már eladott hely(ek)et jelölik. A jegyek törlése a kiválasztott helyre történő újbóli kattintással történik, egyenként. A megfelelő számú jegy kiválasztása után a felületen megjelenik a jegyek darabszáma és összege. A név, telefon, e-mail cím kitöltése után, az adatvédelmi tájékoztató elfogadását követően tudja elküldeni foglalását, vagy vásárlását. Vásárlás esetén, amennyiben rendben találja a vásárlási adatokat, a Fizetés gombbal továbbléphet az OTP Simple Online Fizetési Rendszer oldalára.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy mielőtt a Fizetés gombra kattint, ellenőrizze, hogy valóban a kosárban látható jegyeket szándékozik-e megvásárolni. Online megvásárolt jegyet nem áll módunkban sem visszaváltani, sem más jegyre cserélni. Jegyet kizárólag elmaradt rendezvény esetén váltunk vissza!

Fizetés

Fizetési feltételek

SIMPLE ONLINE FIZETÉSI RENDSZER – FIZETÉSI TÁJÉKOZTATÓ

Adattovábbítási nyilatkozat

„Elfogadom, hogy a Festetics György Művelődési Központ (Hévíz, Rákóczi u. 17-19.) által a fontanamozi.ticketpoint.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerüljenek az OTP Mobil Szolgáltató Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: név, irányítószám, településnév, utca és házszsám, telefonszám, e-mail cím. Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.” A vásárlási folyamat során a Számlázz.hu számlázó rendszere automatikusan áfás számlát állít ki a megadott számlázási adatok alapján. A számla a jegyvásárlás visszaigazolása után néhány percen belül megérkezik az Ön által a vásárlás folyamán megadott e-mail címre. Jegyátvétel A sikeres vásárlásról e-mailben küldünk értesítést az mozi@hevizgaleria.hu e-mail címről, amely maga a jegy. A jegy elvesztéséből, ellopásából, lemásolásából, többszörös kinyomtatásából és felhasználásából eredő következményekért és károkért felelősség kizárólag a vásárlót terheli. Amennyiben értesítésünket beérkezett üzenetei között nem találja, kérjük, ellenőrizze spam/levélszemét mappáját is.

Jegycsere

Online megvásárolt jegyet nem áll módunkban más jegyre cserélni. Jegyet kizárólag elmaradt rendezvény esetén váltunk vissza.

Fizetési módok, eszközök

Személyes vásárlás

· készpénz: jegypénztáraink (az állandó és ideiglenes) készpénzként kizárólag magyar forintot fogadnak el. Ennek megfelelően a jegyárak minden esetben forintban értendők.

· bankkártya: MasterCard, Maestro, American Express, Visa, Visa Elektron

· utalvány: utalvánnyal történő fizetésre nincs lehetőség

Jegy érvényessége

Előadásainkat, rendezvényeinket érvényes belépőjeggyel lehet látogatni. Ez alól kivételt képeznek az ingyenes programok. Olyan előadások esetén, ahol az előadást gyermekek is látogatják, a felnőtt mellett a gyermek számára is szükséges jegyet vásárolni.

Részvétel ingyenes programokon

Azokra az ingyenes programokra, amelyekre előzetes jelentkezés szükséges, az Festetics György Művelődési Központ jegyértékesítő pontján lehet jelentkezni, illetve a belépésre jogosító belépőjegyeket átvenni.

Műsor-, időpont- és szereplőváltozás

Az Festetics György Művelődési Központ fenntartja a rendezvényei tekintetében az időpont-, helyszín- és szereplőváltoztatás, valamint a lemondás jogát.

Jegyvisszaváltás és jegypótlás

· Jegyet nem áll módunkban sem visszaváltani, sem más jegyre cserélni, akár személyesen, akár online történt a vásárlás. Jegyet kizárólag elmaradt rendezvény esetén váltunk vissza.

· Az Festetics György Művelődési Központ saját szervezésű rendezvényének elmaradása esetén a megváltott jegyek az elmaradó rendezvény időpontjától számított 30 napos jogvesztő határidőn belül válthatók vissza, kizárólag az intézmény jegyértékesítő pontján.

· A nem az Festetics György Művelődési Központ által szervezett (befogadott) rendezvények elmaradása esetén a jegyvisszaváltás lehetőségéről a jegyen, valamint a jegyértékesítő ponton személyesen kaphat felvilágosítást.

· Az elveszett, megsemmisült vagy megrongálódott belépőjegyek pótlására nincs lehetőség.

Átültetés

Amennyiben egy produkció ideális lebonyolításához szükséges, úgy a nézők átültetésének jogát az Festetics György Művelődési Központ fenntartja abban az esetben, ha a nézőnek azonos, vagy magasabb árkategóriájú helyet tud biztosítani. Ilyen esetben a program megkezdése előtt a hostessek/ültetők tájékoztatják a nézőket az esetleges helycseréről.

A Festetics György Művelődési Központ a GDPR szabályozás minden követelményének megfelel.