Az oldalon Ön a(z)
00026751. látogató
eMagyarország logo

Tisztelettel tájékoztatjuk a Látogatókat, hogy a Városi Könyvtár megújult, elegánsabb és modernebb környezetbe várja a könyvtárhasználókat, a Rákóczi u. 16. szám alatt, a Rózsakert épületében, ahol a gyermekek részére külön könyvtári rész került kialakításra.

A szolgáltatásokat - könyvtárközi kölcsönzés, hagyományos és elektronikus dokumentumok kölcsönzése, folyóirat-olvasás, internet-használat - továbbra is szokásos módon de megújult nyitvatartási időben vehetők igénybe.

Könyvtárunk a Művelődési Központtal közös épületben, a Múzeummal és a Filmszínházzal közös egységben szolgálja a kisváros és az üdülővendégek olvasási és információs igényeinek kielégítését, kulturált szórakozási és művelődési lehetőségeket, színvonalas programokat kínálva.

A hagyományosnak mondható könyvtári szolgáltatások mellet az információhoz való felhasználói hozzáférésre helyezzük a hangsúlyt, eMagyarországpont-ként, képzett eTanácsadóval üzemelünk.

A térség öt településének mozgókönyvtári szolgáltatásának ellátásával tágult működési környezetünk.

Abban bízva, hogy könyvtárlátogatóként találnak igényeiknek, érdeklődési körüknek megfelelő lehetőséget nálunk, tisztelettel várom Önöket.

Hasznos és kellemes időtöltést kívánok:

Hermann Katalin

mb. igazgató


Készítette: Peresztegi Zsolt - zsolt.peresztegi@hevizgaleria.hu - 2009. június 28.